lunes, 2 de febrero de 2015

CONCLUSIONS

Creiem que en quant al sector econòmic, la legalització de les drogues seria molt positiva, perquè aportaria un augment important del capital públic de l’Estat ja que en el preu de venda d’aquestes substàncies hi hauria un percentatge d’impostos similar al del tabac o l’alcohol. A més, cal tenir en compte que l’obertura d’un mercat legal de drogues no tan sols crearia llocs de treball, si no que també eliminaria una gran part del mercat negre i del narcotràfic.

En quant a aspectes biològics, la legalització de les drogues no seria tan positiva. Hem de dir que totes les drogues són tòxiques, en major o menor mesura, però no hi ha cap que sigui beneficiosa quan se li dona un consum abusiu. En el cas de que el pla de legalització arribés a ser possible, seria important tenir un control de qualitat i de les dosis personalitzat al tipus de client.

Tot això es veuria reflectit en la societat, però no podem predir com afectaria, si de forma positiva o negativa, ja que tant la societat podria acceptar aquesta reforma i fer un consum raonable o aprofitar aquestes facilitats per incrementar les dosis o revendre les substàncies a menors o a persones que ja hagin superat el límit de consum, cosa que es podria considerar narcotràfic. També, si es sobrepassessin les dosis hi haurien molt afectats dels quals la sanitat pública hauria de fer-se càrrec, per tant suposaria un gran gest de béns públics.

Per finalitzar la nostra investigació, hem de dir que molta gent respon immediatament a la qüestió que hem plantejat sense tenir en compte tots els aspectes sobre els quals tindria efecte. En canvi per nosaltres, que coneixem totes les seves possibles repercussions, contestar a la pregunta és complicat.


Salutacions;

Xavi i Marina

No hay comentarios:

Publicar un comentario